JAVAJAN S.L.

Manlleu

facebook
Català
Castellano
English

Dissenyadors

Javajan distribueix els seus serveis a través de diverses empreses d'informàtica, de màrqueting i sobretot professionals del disseny gràfic, als quals oferim l'adaptació dels seus dissenys a suport web, mòbil i cd. Allotjament i dominis, promoció en línia...

Tenim una llarga trajectòria de col·laboració amb estudis de disseny i agències de comunicació. Comprenem les seves necessitats i exigències, i sabem donar-hi una resposta plenament satisfactòria i confidencial. De professional a professional. Més de 60 estudis de disseny ja han confiat i treballat amb Javajan

Si estàs interessat a oferir serveis d'Internet als teus clients, contacta amb nosaltres. Ens entendrem.

Rosa Figueras i Xavier Domènech:

"Vàrem començar a treballar amb Javajan a partir d'una col•laboració amb un client comú i des d'aleshores seguim col•laborant amb projectes perquè valorem la professionalitat en l'elaboració de les feines i en l'assessorament de les mateixes. És una tranquil·litat començar un projecte quant saps que tindràs un gran equip al darrera."

Treballant amb Javajan desde 2005

Jaume Canadell:

"M'encanta treballar amb Javajan! Em sento molt recolzat perquè hi ha un gran equip de professionals que sempre em donen respostes i que aporten solucions a les meves necessitats, també valoro molt la calidesa humana que trobo en el tracte diari, això fa que treballi molt a gust, formem un binomi fantàstic que té com a resultat projectes on-line perfectes!"

Treballant amb Javajan desde 2012

Joan:

"Treballo amb vosaltres per preu, qualitat, flexibilitat, cordialitat... i per la constància en aquestes virtuts, al llarg d'aquests darrers anys que hem estat col·laborant."

Treballant amb Javajan desde 2006

David:

"Com a dissenyadors agraïm el tracte pròxim i cordial del personal de Javajan, així com la fluïdesa del treball, que per altra banda hem de dir que sempre està fet amb la màxima professionalitat i rigorositat."

Treballant amb Javajan desde 2006

Berta:

"És un plaer treballar amb l'equip de Javajan doncs està sempre disposat a escoltar les idees i propostes dels dissenyadors i a trobar la forma més adequada de transmetre-les al món d'Internet."

Treballant amb Javajan desde 2006

Joan:

"Treballem amb Javajan per la seva atenció, qualitat tècnica i rapidesa. La seva tasca aporta valor afegit als nostres projectes."

Treballant amb Javajan desde 2007

Àfrica:

"Javajan són professionals, propers, econòmics, ràpids, amb un tracte molt amable cap el client i flexibles."

Treballant amb Javajan desde 2008

David:

"Com a dissenyadors, treballar amb Javajan ens aporta molta tranquil·litat, per la vostra eficiència i qualitat en el servei."

Treballant amb Javajan desde 2009