JAVAJAN S.L.

Manlleu

facebook
Català
Castellano
English

Allotjaments i Dominis

Javajan posa al teu abast tots els recursos d'allotjament que necessites, amb una combinació òptima entre potència, fiabilitat i preu.

Extensions  
Dominis genèrics: .com | .net | .org | .biz | .info
  .cat
Dominis territorials: .eu | .es | .com.es
(entre d'altres)
 • Registre i manteniment de dominis

  El domini és la teva identitat a la xarxa. Aconsegueix un domini que t'identifiqui i distingeixi, que expressi allò que vols transmetre. I fes-ho abans que ningú se t'avanci. Perquè el teu web és únic.

  Javajan pot registrar de forma immediata qualsevol domini que es trobi lliure. Si ja tens el domini registrat i vols que nosaltres te'l gestionem, ens encarreguem dels tràmits de trasllat des de l'altre registrador. Podem registrar dominis amb qualsevol de les extensions que s'ofereixen al mercat.

 • Allotjament de pàgines web

  Disposem de servidors d'altes prestacions, amb diferents configuracions per satisfer qualsevol necessitat d'allotjament. Oferim diferents plans d'allotjament estàndards i personalitzats (servidor dedicat, allotjament a mida...), sempre amb el millor servei i preu del mercat. Estem tan convençuts de la nostra competitivitat que si, després de contractar algun dels nostres plans d'allotjament descobreixes una altra empresa que ofereix un preu millor, en comprometem a retornar-te els diners per a igualar l'oferta de la competència. Garantit!

  Demana'ns pressupost en allotjament web i l'adaptarem als preus del mercat del moment.

  Consulta els nostres Plans d'Allotjament
  Recursos Previous Start Advance Gold Premium
  Transferència mensual 1 Gb 2,5 Gb 5 Gb 10 Gb 20 Gb
  Espai reservat en disc dur 200 Mb 500 Mb 800 Mb 1600 Mb 3000 Mb
  Base de dades MySql 5 Mb 10 Mb 25 Mb 50Mb 100 Mb
  Bústies de correu 5 10 25 50 Il·limitades
  Antivirus i antispam
  Webmail
  FTP privat
  Estadístiques detallades d'accés
  Programació CGI, Perl i PHP
  Còpies de seguretat automàtiques
  Accés als arxius log
  Subdominis
  Servidor segur SSL
  Monitorització 24x7x365
  Disponibilitat superior al 99,9%

 • Correu electrònic

  Lligat a l'allotjament web, t'oferim totes les bústies de correu que necessitis, amb totes les garanties de fiabilitat i seguretat. Plataformes de correu segures, amb eficaços filtres antispam i antivirus. Disposem també de serveis complementaris: correu via web (webmail), redireccionament de correus, autorrespostes, comptes gateway...

 • Suport permanent

  Els serveis d'allotjament i correu electrònic va acompanyat d'un suport permanent per resoldre qualsevol incidència, de manera ràpida i eficaç a través del correu electrònic suport@javajan-hosting.com