JAVAJAN S.L.

Manlleu

facebook
Català
Castellano
English

Consultoria

La resposta professional.
Volem ser el teu aliat, resoldre els teus dubtes i orientar-te en el camí cap a l'èxit. Internet és un univers complex i en constant evolució. Estar al dia i saber adaptar-se als canvis és clau per treure profit de cada nou avenç. Confia en els coneixements i l'experiència del nostre equip multidisciplinari. Et garantim la millor resposta.

 • Tens un lloc web i voldries augmentar-ne les visites? Millorar-ne la imatge? Actualitzar-ne els continguts?
  Estudiem el teu cas i t'oferim exactament allò que busques.
 • T'has plantejat obrir una botiga virtual? Saps com vèncer els recels d'alguns usuaris a l'hora de comprar per Internet? T'expliquem els avantatges del comerç electrònic i la millor estratègia a seguir.
 • Saps que les xarxes socials (Facebook Twitter...) són una oportunitat per al teu negoci? T'indiquem com treure'n profit.
 • Vols saber quins requisits legals ha de complir el teu web en matèria d'informació, protecció de dades, copyright o cookies? T'informem de la normativa aplicable al teu cas i si cal, ens ocupem dels tràmits necessaris.
 • Elaboració de continguts

  La qualitat, actualitat i interès dels continguts del teu web són fonamentals per aconseguir atraure l'atenció dels usuaris i fer-los arribar el teu missatge de manera òptima. T'ajudem a elaborar els millors continguts, textuals i gràfics, perquè la teva comunicació a Internet sigui atractiva, suggerent, eficaç. En matèria de continguts web, Javajan t'ofereix:

  - Redacció, correcció i optimització de textos.
  - Elaboració de material gràfic i multimèdia: fotografies, infografies, vídeos, àudios...
  - Creació de banners, animacions...
 • Servei de traducció: Javajan et facilita la traducció dels continguts de la teva web, a través d'empreses col·laboradores i de confiança dins el sector.