JAVAJAN S.L.

Manlleu

facebook
Català
Castellano
English

Disseny web i App

Oferim un ampli ventall de solucions de disseny i desenvolupament de llocs web.Creem o adaptem tot tipus d'eines i aplicacions d'Internet: webs i aplicacions mòbils corporatives, portals administrables, galeries d'imatges, catàlegs de productes, botigues virtuals, intranets i extranets, blocs, fòrums, xats...

Si ets dissenyador gràfic i estàs interessat a oferir serveis d'Internet als teus clients, contacta amb nosaltres. T'ho posarem fàcil.

 • Disseny web

  La comoditat de l'usuari és la nostra prioritat.
  Dissenyem webs atractives, fidels a la imatge que vols donar a la xarxa. Et garantim també una òptima distribució dels continguts, un fàcil accés als apartats, un entorn de navegació amigable i senzill. Perquè un bon disseny és l'equilibri entre bellesa i usabilitat.
 • Maquetació

  Maquetar un web és donar-li vida.
  D'una bona maquetació en depèn la usabilitat, el dinamisme, l'accessibilitat, l'agilitat en la càrrega dels continguts, el bon posicionament als buscadors, la correcta visualització en tots els suports de navegació... Dominem les eines més eficaces i reconegudes per fer tot això possible.
  Complim els estàndars internacionals d'accessibilitat (W3C), perquè els teus continguts arribin a tothom. També adaptem webs ja maquetades per tal que compleixin els diferents nivells d'exigencia del W3C.
 • Entorns de disseny diversos:

  També dissenyem adaptant-nos a entorns particulars, com poden ser navegadors webs per a smartphones (telèfons inteligents) o pàgines de Facebook. Ens adaptem a programes específics, per a generar CDs o Flipbooks, els quals permeten navegar per dins del contingut com en un llibre o catàleg digital
 • Plantilles i Wordpress

  Si busques un disseny molt contemporani però a més baix cost, les diferents plantilles de webs estàtiques o de Wordpress que ofereix el mercat t'obren un món de possibilitats. Javajan les adapta a la teva imatge corporativa i funció específica.
 • Noves tendències

  L'equip de Javajan dedica una part del seu temps a indagar quines son les noves tendències en disseny web, mitjançant RSS, newsletters o pàgines especialitzades. Intentem sempre implementar nous codis i funcionalitats dels navegadors en cada nou projecte.