JAVAJAN S.L.

Manlleu

facebook
Català
Castellano
English

Màrqueting online

Aprofita el gran aparador de la xarxa. T'oferim les millors solucions en posicionament i màrqueting en línia, perquè el teu web rebi el màxim de visites.

 • Posicionament i promoció en cercadors

  Aconseguir aparèixer en les primeres posicions d'un cercador és fonamental per augmentar el nombre de visites i destacar-te de la resta. Estudiem el teu cas i et proposem la millor estratègia per millorar el teu posicionament. Optimitzem el teu web i afegim títols, descripcions i paraules clau al codi, per a millorar el posicionament als principals cercadors.

  Ofertem sistemes de pagament altament eficaços per aconseguir les visites que busques: Google Adwords, alta en portals especialitzats, creació i gestió de banners, etc. Amb els sistemes de pagament per click et garantim el control total sobre la teva despesa en publicitat, perquè puguis fer la inversió més rendible.

 • Disseny, programació i enviament de newsletters

  Les newsletters són butlletins d'informació periòdics, molt útils per a la fidelització de clients i usuaris.

  Programem sistemes que permeten elaborar newsletters personalitzades i gestionar-ne l'enviament, de forma eficient i senzilla. També incloem les newsletters al teu lloc web, opcionalment en format RSS, per tal que els usuaris s'hi puguin registrar fàcilment i consultar totes les edicions publicades.

 • Promoció en xarxes socials

  Les xarxes socials i altres aplicacions de la web 2.0 (Facebook, Twitter, Google+, Linkedin, Youtube, Instagram, Blog...) ofereixen a professionals i empreses grans oportunitats per millorar la seva presència a la xarxa.

  Pàgines d'empresa a Facebook específiques per a la promoció de la teva web a la xarxa.

  Implementem Addthis: una eina de codi obert que es pot implementar en qualsevol pàgina web. Aquesta eina permet que els usuaris que considerin que la informació d'una pantalla és interessant, la puguin imprimir, enviar per correu electrònic a qui vulguin, o fins i tot publicar-la en gairebé 300 pàgines, entre les que s'inclouen xarxes socials com Facebook, Twitter o Google+.