JAVAJAN S.L.

Manlleu

facebook
Català
Castellano
English

Programació app

Aplicacions per a dispositius intel·ligents: En poc temps els dispositius mòbils han superat als mitjans convencionals com a mètode d'accés i gestió de la informació. Amb la Capital Mundial del Mòbil a Barcelona http://www.mobileworldcapital.com, Catalunya és el centre d'aquesta transformació.

Podem programar l'aplicació per:

 • Obtenir informació de la brúixola, giroscopis i acceleròmetres
 • Posicionar-se amb GPS i aGPS
 • Interactuar amb la càmera del dispositiu
 • Utilitzar tecnologies de proximitat (Bluetooth, WiFi, NFC, etc.)
 • Manejar micròfon i altaveus
 • Connectar-se a xarxes socials (Facebook, Twitter, Youtube...)
 • Accedir a informació remota a través d'Internet
 • Gestionar pagaments en línia
 • Enviar missatges curts (SMS) o correu electrònic
 • Utilitzar codis BIDI o QR (codi de barres bidimensional) per a control d'accessos, descomptes promocionals, localització d'aplicacions...
 • Crear una Realitat Augmentada http://es.wikipedia.org/wiki/Realidad_aumentada, combinant elements reals amb elements virtuals per ampliar qualsevol informació del dia a dia

Tecnologia:   


Consulteu algunes de les apps realitzades per Javajan a https://play.google.com/store/apps/developer?id=Javajan+Apps

 • Desenvolupament d'aplicacions:

  A Javajan desenvolupem programari i aplicacions de negoci, oci, comunicació, educació... per a dispositius mòbils iPhone, iPad, Android, Blackberry, Windows Phone 7 i SmartTvs. Utilitzem les tecnologies més adequades en cada cas: HTML5, jQuery Mobile... A Javajan l'assessorarem per convertir la seva idea en una aplicació intuïtiva i funcional que aprofiti al màxim totes les possibilitats de cada terminal o dispositiu.

  Programem aplicacions útils per a la gestió empresarial o productivitat: integració amb ERP o CRM, aplicacions de presa de dades en temps real, gestió d'inventari, localització d'empleats, gestió d'activitats empresarials específiques, creació d'enquestes, etc.

  Diferents tècnics a Javajan estan certificats en l'iPhone Developer Program i per tant tenim la possibilitat de publicar aplicacions i jocs a la botiga App Store d'Apple, per a la seva distribució. Igualment Javajan pot publicar aplicacions en els Markets d'Android, Blackberry i Windows Phone 7.

 • Models de negoci

  A més, programem aplicacions amb models de negoci basats en l'ús massiu de les aplicacions programades. En aquests casos, el benefici s'obté gràcies als milers o milions d'usuaris que paguen un baix preu per a les aplicacions, en comparació al cost del seu desenvolupament. A Javajan l'ajudem a triar el millor model de negoci per la teva aplicació:

  - Venda de la aplicació a un preu baix, normalment a un preu entre 1 i 5 euros per descàrrega.
  - Descàrrega de l'aplicació gratuïta, encara que durant la seva utilització apareixeran de tant en tant alguns anuncis publicitaris. Diferents empreses (Google ads, Apple iAd, AirPush...) s'encarreguen de gestionar els anunciants i els ingressos. Qualsevol empresa podria utilitzar aquest model per regalar aplicacions per a fidelitzar els seus clients.
  - Si l'aplicació mou diners o gestiona pagaments, l'usuari pot pagar una comissió per transacció. El mateix model s'utilitzaria per a vendre música, imatges o altres productes digitals a través del dispositiu mòbil.
  - En el Model Freemium (http://es.wikipedia.org/wiki/Freemium) l'usuari utilitza l'aplicació gratuïtament però haurà de pagar per tenir la mateixa aplicació amb funcionalitats més avançades.

 • El futur de les noves tecnologies

  A Javajan estem preparats per a atendre les noves tecnologies, per exemple les televisions intel·ligents (SmartTVs) que utilitzaran el mateix sistema operatiu que els Android. Sony, LG, Samsung i altres fabricants inundaran aviat el mercat amb aquesta nova tecnologia que promet estar present en la majoria de les llars.